Plana Lledó acull la tercera Urban Park Party a Mollet

La festa va consistir en un seguit d’exhibicions i competicions al parc de Plana Lledó

Divendres tarda es va celebrar al parc de Plana Lledó la tercera edició de la Urban Park Party, una festa organitzada i protagonitzada pels joves de l'equipament juvenil La Nau. Així mateix, l'organització de la festa va comptar amb la col•laboració de la regidoria de Joventut. Per escalfar motors, a quarts de sis de la tarda es van iniciar els grafits i les competicions de b-boying (breakdance). Més tard, abans de les vuit del vespre, es van realitzar les "batalles de galls", on la improvisació és la protagonista de les rimes que els participants llencen als seus contrincants. Les finals, però, estaven previstes per més endavant, a la nit.

La Urban Park Party està creada amb l'objectiu d'aconseguir que els joves "aprenguin a gestionar el seu propi oci de manera autònoma compartint-lo amb els seus", segons expliquen des de l'Ajuntament. A més, des de part de l'organització asseguren que "aquest projecte genera espais de participació on els joves adolescents poden assajar mecanismes que els permeten organitzar-se en col•lectius, així com desenvolupar projectes propis en funció dels seus interessos".

L'assistència a la festa va ser notòria. I és que desenes de joves miraven, cantaven i reien en una acte organitzat per ells mateixos amb allò que més els agrada.

 

Edicions locals