Mollet acull el primer Critèrium Internacional de cadets amb més d'un centenar de participants

El Club Ciclista Mollet va organitzar el mateix dia el novè Memorial Antoni Fortuny. Marc Muñoz, Agustín Fernández i Jose Miralles van ser els tres primers classificats de la cursa

El Club Ciclista Mollet va tancar la temporada aquest diumenge amb la cursa del 9è Memorial Antoni Fortuny i el 1er Critèrium Internacional de cadets. La competició va reunir 105 participants i la totalitat del recorregut va ser de 58km, sortint des de l'avinguda Llibertat. La cursa va travessar les poblacions de Partes, Lliçà de Vall i Lliçà d'Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, La Garriga, Cardedeu, Granollers, La Roca, Montornès i Martorelles, i l'arribada s'esperava cap a les 12.30 del migdia. Els tres primers classificats van ser Marc Muñoz, Agustín Fernández i Jose Miralles, tots tres amb el mateix temps, 1:29:39.

El president del Club Ciclista Mollet, Toribio Muga, destaca el nombre de participants ja que "n'hi ha hagut un més que al campionat d'Espanya i això ja és un èxit pel nostre club". Clubs d'arreu d'Espanya es van presentar a la cursa. I és que hi havia participants vinguts d'Astúries o Castella La Mancha, entre altres. Muga, en referència als clubs que venen de tan lluny afirma: "Diem que és un èxit de participació tenint en compte els pressupostos d'alguns clubs que s'han de desplaçar des de localitats molt llunyanes". En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs va ser l'encarregat de tallar la cinta que donava el tret de sortida a la cursa, i explica que el 1er Critèrium Internacional de cadets "es pot convertir en un projecte que podria marcar un nou inici dins del Club Ciclista Mollet". Així mateix, Monràs va recordar l'Antoni Fortuny com "un impulsor del ciclisme a Catalunya i Mollet".

 

Edicions locals