Rubén Grilo explora l’esperit nadalenc i els rituals de la cultura occidental a l’Aparador

L’obra, que es troba dins el cicle Obsessions de David Armengol, es pot veure fins al proper 27 de setembre a l'Aparador del Museu Abelló

L'Aparador del Museu Joan Abelló compta, des de divendres passat, amb un nou eix d'obsessió. I és que Rubén Grilo inaugurava ara fa uns dies la seva obra, que s'exposarà en aquest espai obert al públic les 24 hores dels 365 dies de l'any fins al proper 27 de setembre. En aquest sentit, Grilo incideix amb la seva obra en la realitat quotidiana amb l'objectiu de dissecar-la subtilment i extreure'n uns relats ocults i desconcertants. I és que, segons David Armengol, coordinador del cicle "Obsessions. Exemples de redundància i persistència cíclica", dins el que s'exposa l'obra de Grilo, "en aquest espai, l'artista explora el desconcert que suposa alterar la rigorositat i la normativitat de certs rituals propis de la cultura occidental, concretament els relacionats amb l'esperit nadalenc".

Durant l'acte d'inauguració, l'Escola Orfeònica de Martorelles va oferir un petit mut musical, dirigida per Adela Milán.

 

Edicions locals