El Juvenil A del CF Mollet UE torna a la feina

L'equip de David Ortiz realitzarà un Stage a Tordera per agafar forces de cara al segons curs a Nacional Juvenil.

Després d'unes merescudes vacances, el Juvenil A començarà l'agost amb una pretemporada molt completa per posar-se a punt de cara l'inici del campionat de lliga. Els entrenaments s'iniciaran el mateix 1 d'agost i el primer partit serà el dia 10 amb un amistós contra la Damm Juvenil Nacional.

Abans de començar els partits però, la primera cita important serà un Stage a Tordera. Una concentració que durarà 4 dies i que permetrà a l'equip preparar físicament i psicològica la temporada. El Juvenil A realitzarà una sessió intensiva de treball amb exercicis de resistència i esforç. Però aquests dies també serviran per fer pinya entre tots els components de l'equip i el nou entrenador, David Ortiz. “La meva experiència amb les estades és molt positiva, i més quan alguns dels jugadors i l’entrenador són nous. Són 4 dies de molta feina tàctica; funciona molt bé ” ha explicat el tècnic.

En total, el Juvenil A disputarà 7 partits durant aquest mes d'agost. Després d'enfrontar-se a la Damn Juvenil Nacional, l'equip jugarà el dissabte 13 contra el Gramanet i un dia després, el 14, es desplaçarà fins a Lliça de Munt per jugar un nou amistós. Per Festa Major el Juvenil A no descansa, i el diumenge 21 es medirà amb el F.E. Mataró, Divisió d’honor al camp dels de Mataró i el dissabte 22 el club acollirà la selecció sub17 Islas Mauricio. “És molt bo jugar contra grans equips abans de començar la lliga, jugant amb una selecció estrangera, els nostres jugadors poden absorvir nous coneixements. A més dóna al club més renom” ha comentat Ortiz. Els dos últims partits de pretemporada seran contra el Vilassar de Dalt al camp del Vilassar i el Sant Quirze a casa el dissabte 27 i diumenge 28 d'agost, respectivament.

La pretemporada donarà pas a l’inici de la lliga, que farà el seu tret de sortida el dissabte 3 i el diumenge 4 de setembre.

Edicions locals