Finalitzen les obres de climatització a l’edifici del GIRO

Els alumnes iniciaran el curs escolar amb unes instal·lacions condicionades.

Les obres d’instal•lació d’un nou sistema de climatització a l’edifici del Centre Tecnològic GIRO ja han finalitzat. Aquestes obres formaven part del projecte del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat.

Les obres que s’han dut a terme a l’edifici del GIRO han servit per instal·lar un nou circuit de climatització i de ventilació que millorarà l’eficiència energètica de l’edifici, tot fent-lo més sostenible i més respectuós amb el medi ambient. Aquests treballs han comportat l’ocupació de 15 persones.

Amb aquestes obres es millora notablement la confortabilitat dels espais; així, els alumnes del 4t institut iniciaran el curs escolar amb unes instal•lacions condicionades, a l’espera de les obres que ha de realitzar el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Edicions locals