'Cal Titella' inicia la gira estatal d'estiu

El recorregut de la companyia molletana Galiot Teatre va començar la darrera setmana a València.

La setmana passada la companyia molletana Galiot Teatre va iniciar la gira d'estiu de "Cal Titella" arreu de l'Estat espanyol.

El punt de sortida va ser el País Valencià i aquest dijous, Jordi Monserdà i Meritxell Serrats van marxar durant quatre dies al País Basc. Concretament a la localitat donostiarra de Tolosa, on hi ha un dels principals centres d'informació i museu de titelles d'Espanya. "Cal Titella" estarà muntat a la Plaça Euskalherria durant tot el cap de setmana dins la programació del Festival Topic.

Durant tot aquest mes de juliol també visitaran el Principat d'Andorra i a finals de mes participaran en un dels Festivals de teatre de Carrer més importants de Cantàbria a Santander.

Durant el mes d'agost i durant set dies, es farà una mini gira pel País Basc passant per les Festes Grans de Vitòria. Tornant del País Basc, passaran pel Festival Arca a la província de Burgos. I al setembre visitaran diferents festes majors de Catalunya i tancaran a finals de setembre, l'estrena oficial de l'espai lúdic "Cal Titella" a la ciutat de Barcelona durant tot el cap de setmana de les Festes de la Mercè.

Aquest muntatge ha tingut molt bona acceptació en els principals Festivals de Teatre de Titelles de tot l'Estat. De fet, la companyia ja té tancats festivals fins a finals d'any.

Edicions locals