El nombre de contractes durant el segon trimestre de 2009 disminueix un 31,16% a Mollet

Durant aquest període, la ciutat va comptabilitzar poc més de 2.000 contractes, segons dades de l’Observatori de desenvolupament local del Vallès Oriental

El nombre de contractes realitzats durant el segon trimestre de 2009 va comptar amb una variació negativa de 31,16% a Mollet, respecte el mateix període de l'any anterior. Així es desprèn de l'estudi realitzat per l'Observatori de desenvolupament local del Vallès Oriental. En aquest sentit, Mollet es situa, amb la realització de 2026 contractes durant aquest període, per sota de la mitjana del mercat del Baix Vallès, que es situa en un 37,79% menys de contractes respecte el mateix període de 2008; i de la mitjana del Vallès Oriental (34,59%).

Tot i això, segons el document de l'Observatori de desenvolupament local del Vallès Oriental els principals descensos de la contractació es troben als municipis més grans de la comarca, com l'any passat. Però, els descensos tant a Granollers ( menys 3.529) com a Mollet del Vallès (menys 917) han estat més moderats comparant amb les dades del trimestre anterior.

 

Edicions locals