‘Mollet a mà’ publica una edició especial entorn la Festa Major de la ciutat

En aquesta revista podràs trobar la programació íntegre de tota la festa així com la informació necessària per gaudir de l’estiu a la ciutat

L'agost és a punt d'arribar i, com sempre per aquestes dates, Mollet a mà publica una edició especial dedicada a la Festa Major. Així, aquesta revista estiuenca arribarà el proper divendres 7 d'agost, moment en que es repartirà pels punts habituals. En aquest sentit, en l'edició especial de Mollet a mà podràs trobar la programació íntegre de tota la festa així com la informació necessària per gaudir de l'estiu a la ciutat. Entrevistes amb els protagonistes de la Festa Major, com moure's per la ciutat aquests dies i l'origen del cartell d'enguany són alguns dels continguts que podràs revisar en aquest especial. Però, a més, Mollet a mà ha preparat en aquesta edició un seguit de consells per a l'estiu, com ara com evitar les cremades del sol o els robatoris a domicili, així com algunes rutes per gaudir del mes d'agost a la ciutat i les darreres novetats literàries.

Aquest serà l'únic exemplar que la publicació realitzarà al mes d'agost. Mollet a mà tornarà puntualment el primer divendres del mes de setembre amb la informació de Mollet.

La Festa Major a molletama.cat


Tot i que l'edició en paper de Mollet a mà fa una parada al mes d'agost, podeu continuar seguint la informació de la ciutat a molletama.cat, el primer diari digital de Mollet. En aquest sentit, us convidem a gaudir de la Festa Major '09 a través de la versió digital de Mollet a mà. Per això, durant aquests dies la web oferirà totes les novetats de la Festa i seguirà de prop tots els actes d'aquesta. A més, també hi podreu trobar entrevistes amb els protagonistes de la Festa Major i la programació íntegra d'aquests dies.

 

Edicions locals