El CF Mollet UE iniciarà la pretemporada amb un partit a Les Franqueses

Altres equips molletans també comencen aquests dies els preparatius de cara a la nova temporada. Aquest és el cas de la UD Molletense, que el proper 18 d’agost iniciarà els entrenaments amb partits amistosos

"Adquirir un ritme el més alt possible per encarar amb les millors condicions la nova temporada". Aquest és l'objectiu, segons el tècnic Sito Fradera, de la pretemporada que el primer equip del CF Mollet UE iniciarà el proper 15 d'agost a casa de l'equip de Les Franqueses (18 hores). L'endemà, el 16 d'agost, el club molletà està citat al camp dels Germans Gonzalvo amb la UD Gramanet B, amb qui competirà pel Torneig de futbol de Festa Major. Però l'entitat també té previst participar en el torneig que organitza la Molletense UD en el seu camp a principis del mes de setembre, un club que també iniciarà el proper 18 d'agost la pretemporada.


Aquests, però, no són els únics partits previstos pel CF Mollet UE. El club participarà en diversos campionats a finals d'agost per tal de posar a punt tota la maquinària. I és que segons el tècnic Sito Fradera: "aquesta pretemporada s'ha plantejat de manera molt intensa, jugant tots els caps de setmana i contra rivals de superior o similar categoria".

D'altra banda, ja s'han fet oficials els calendaris de partits de la propera temporada. Així, el Vic serà el primer adversari del CF Mollet UE en la temporada 2009-2010. Així s'anuncia en el calendari del grup 1 de la Territorial Preferent que va fer públic ara fa uns dies la Federació Catalana de Futbol. Aquest partit tindrà lloc el proper 13 de setembre, moment en que es donarà inici a la temporada.

 

 

Edicions locals