Els escenaris de la Festa Major canvien d’ubicació

A causa de les obres que s’estan realitzant al parc de Can Mulà i al pla de les Pruneres, la Festa Major canvia dos dels seus principals escenaris. Ca l’Estrada i la zona comercial de Riera Seca acolliran enguany els concerts i la fira

El centre de la ciutat, l'eix comercial de Riera Seca i el parc de Ca l'Estrada seran els tres centres de la Festa. I és que les obres al parc de Can Mulà i al pla de les Pruneres han obligat als organitzadors ha canviar els escenaris tradicionals de la Festa. Què hi trobarem en aquests espais?

L'eix comercial de Riera Seca

Aquesta zona serà un lloc concorregut durant els dies de Festa Major, especialment per als més petits. I és que la zona comercial de Riera Seca acollirà la tradicional fira que s'instal·la aquests dies a la ciutat, ja que en aquests moments s'estan realitzant les obres del pla de les Pruneres, que acollirà un aparcament subterrani i un parc amb zona verda, i que comptarà amb una reproducció del menhir que es va trobar en aquesta zona ara fa uns mesos.

Parc de Ca l'Estrada

El parc de Ca l'Estrada serà l'escenari dels concerts de Festa Major. De fet, la nit de les colles ‘estrenarà' aquesta nou espai, que tindrà una especial rellevància durant aquests dies entorn els esdeveniments musicals. La nit dels grups locals o els focs artificials seran altres dels actes que tindran lloc en aquest espai.

L'envelat al CEIP Montseny

L'any passat el pati del CEIP Montseny va acollir l'envelat, ja que el lloc on havia estat fins al moment havia quedat petit. Enguany, aquest espai tornarà a ser seu de l'envelat, on hi haurà una exhibició de ball esportiu, el concert de l'Orquestra Maravella, l'espectacle de màgia o el ball del fanalet, entre d'altres.

El centre de la ciutat

La plaça Major, el Mercat Vell, l'avinguda Llibertat i, en general, el centre de la ciutat, acollirà bona part dels actes de Festa Major. I és que bona part dels actes tindran lloc al centre de Mollet, lloc on també estarà ubicat el Mercat de la Festa. I és que el Mercat Vell serà, un cop més, el punt central de la Festa Major, l'espai on es trobarà la informació, la programació i on es podran adquirir les entrades dels espectacles de pagament i de la Capvuitada. L'espai obrirà a partir del proper 12 d'agost.

 

 

Edicions locals