En Mag Lari donarà aquesta tarda el tret de sortida oficial a la Festa Major

Aquesta nit, els molletans tenen una cita molt especial, i sobretot màgica, amb el pregó de Festa Major

El Mag Lari serà el pregoner de la Festa Major d'enguany. Per aquest motiu, ‘Mollet a mà' ha volgut parlar amb ell per esbrinar alguns detalls de la seva actuació així com els seus projectes de futur.

Aquest any com a pregoner donaràs el tret de sortida a la Festa Major de Mollet. Què oferiràs als molletans en el teu inici de festa?

Serà un pregó clàssic, amb un text que composarem expressament per l'ocasió. Per mi, és un honor que el poble de Mollet em convidi per ser el pregoner. Serà un pregó variat. A més del pregó, l'endemà tornaré amb l'espectacle Màgiacadabra.

I que trobaran els assistents a l'espectacle Màgiacadabra?

És un espectacle típic del Mag Lari, on es barreja l'humor i els jocs de mans. Hi ha participació, però també una part visual. I l'ingredient més important: el clima que es crea.

Coneixes la ciutat? Et dóna bones vibracions?

Conec la ciutat, ja que he realitzat alguns espectacles a Mollet. Estic content de tornar perquè sempre m'heu rebut molt bé, el públic em coneix i ve a veure'm actuar. I això em fa molta il·lusió.

Quin creus que és el millor públic: els adults o els nens?

La barreja de tot plegat. Jo no diferencio entre adults i nens, faig l'espectacle que m'agrada. En els espectacles hi ha una part més visual que agrada més als nens i una part més d'humor que agrada més als adults. Per tant, una barreja d'ambdues coses és el millor.

Creus que a la màgia està tot inventat?

Potser en efectes i recursos si que està tot inventat. A mi el que m'agrada és fer la màgia més moderna, canviar la presentació d'un espectacle més clàssic i fer-lo més divertit o posar-li una música diferent que aporta innovació.

Quins projectes de futur tens en aquests moments?

El projecte de futur més immediat és la temporada que començarem a Madrid i el llibre que presentarem després de l'estiu. També tenim alguna cosa preparada per televisió. A més, ja estem treballant en el nou espectacle que estrenarem al 2011. És un espectacle molt gran i, per tant, cal preparar-lo amb temps.

 

Edicions locals