El Castell de Focs i la decisió de la colla guanyadora, darrers actes de la Festa Major

Durant aquesta tarda es disputaran les darreres proves on es decidirà quina és la millor colla de 2009: els Morats o els Torrats

El darrer dia de Festa Major comença amb tallers infantils a la plaça Major. Aquesta serà la primera d'un seguit d'activitats que els organitzadors de la Festa han organitzat per tal de garantir la diversió durant aquests dies. En aquest sentit, els corremolls o l'afartada són algunes de les darreres proves que les colles de Morats i Torrats realitzaran per acumular punts i garantir una competició sana, on l'objectiu és passar-s'ho bé i gaudir de la festa.

Com ja és tradició a Mollet, el Castell de focs, que enguany tindrà lloc a Ca l'Estrada, donarà el tret de sortida als darrers actes de Festa Major. Així, poc després, l'Orquestra Internacional Maravella començarà el darrer concert de la nit, i donarà peu al ball del Fanalet, un dels darrers actes de Festa Major. En aquesta prova es decidirà, probablement, quina serà la millor colla de l'any. Una decisió que es donarà a conèixer passada la mitjanit. I a partir de les 3 de la matinada, tots aquells que ho desitgin podran continuar la festa amb una disco mòbil a l'Envelat.

 

Edicions locals