Deu persones mostren deu peces de la col·lecció del Museu a través de la seva mirada

L’exposició forma part dels actes entorn el desè aniversari de l’equipament cultural. Els visitants també poden escollir una peça de la col•lecció i explicar perquè l’han triada

Jaume Boix, Albert Lizaran, Fatty Mamadu, Isidre Manils, Neus Miró, Josep Monràs, Arnau Puig, Mireia Rosich, Joan Manuel Tresserras i Montserrat Tura són els deu personatges que mostren, a través de la seva mirada, la seva peça preferida de la col•lecció del Museu Abelló en el sí de la mostra 10 anys, 10 mirades a la col•lecció. En aquest sentit, l'exposició està formada per les deu peces seleccionades acompanyades per una petita gravació on la persona explica els motius pels que ha seleccionat l'obra en qüestió i parla de la peça en un petit audiovisual.

A més, cada un dels participants, compta amb alguna connexió amb la ciutat, el museu o l'art: amics de Joan Abelló, polítics o crítics d'art són alguns dels protagonistes d'aquesta mostra. Això si, segons el Museu "‘10 anys, 10 mirades' és una exposició dinàmica que anirà creixent amb l'aportació de tots els qui visitin el museu que, a través d'una exposició en procés al nostre web, podran també escollir i explicar la seva peça preferida".

L'exposició, que es va inaugurar aquest dimarts, es podrà veure fins al 27 de setembre. Durant l'agost, l'equipament cultural obre les tardes de dimarts a dissabte, de 17 a 20 hores.

 

Edicions locals