Les aules d’estudi tornen a obrir les seves portes

Un cop acabada la Festa Major, les aules d’estudi tornen a obrir les seves portes per donar cabuda a aquells alumnes que han d’estudiar per als exàmens de setembre.

Coincidint amb l'època d'exàmens, l'Ajuntament de Mollet posa a disposició dels ciutadans un seguit d'aules perquè puguin estudiar amb tranquil·litat. En aquest sentit, un cop acabada la Festa Major, les aules d'estudi tornen a obrir les seves portes per donar cabuda a aquells alumnes que han d'estudiar per als exàmens de setembre. Així, el passat 19 d'agost els equipaments amb aules d'estudi van obrir les seves portes fins al 9 de setembre.

I és que les aules d'estudi continuen incrementant el nombre d'usuaris. Així es desprèn de les dades que ha fet públic l'Ajuntament de Mollet en referència al període d'estiu, que va acabar a mitjans del mes de juliol. Durant aquest temps, les aules d'estudi han rebut un total de 2.252 usos, el que suposa una mica més de 200 nous usos en referència al període d'hivern. Així mateix, són els caps de setmana els moments de més afluència d'usuaris en aquestes sales, que s'habiliten als diferents centres cívics de la ciutat, a la Biblioteca Can Mulà, a l'Espai Jove La Nau i a l'Ateneu Gran.

 

Edicions locals