El Club Muntanyenc Mollet inicia els preparatius per la nova temporada

Senderisme pel Romànic i escalada en roca són les dues activitats que s’inicien el setembre


Amb la vista posada ja per després de l'estiu, el Club Muntanyenc Mollet ha posat en marxa dues activitats que s'iniciaran el mes de setembre. La primera és de senderisme i consistirà en la visita d'unes vint ermites romàniques. Està previst que es realitzin quatre sortides: el sis de setembre, el vint-i-cinc d'octubre, el vuit de novembre i el tretze de desembre. Des del club animen a familiars, amics o qualsevol conegut a realitzar l'activitat. Els preus de les sortides oscil·len entre els 13 i el 22 euros.

A més d'aquests senders del Romànic, el CMM també t'he previst organitzar un curs d'escalada "dirigit a persones interessades a iniciar-se en l'escalada en roca; amb l'objectiu d'oferir un aprenentatge correcte i segur de l'escalada en roca a aquelles persones que volen iniciar-se en aquesta activitat de muntanya", expliquen des del club. Pel que fa a les dates d'aquest curs, s'iniciarà el dia vint-i-nou de setembre i finalitzarà el tretze d'octubre, realitzant-se en dies saltejats. Les inscripcions per a aquest curs es poden dur a terme fins el vint-i-vuit de setembre.

Per a qualsevol informació, dubte o inscripció, es pot trucar al telèfon del CMM 93 593 91 97 o per correu electrònic al [email protected] per l'activitat de senders i [email protected] pel curs d'escalada.

 

Edicions locals