Morats i Torrats engeguen la Festa Major 2009

Les colles van ser protagonistes de la primera nit de les festes

Ahir, dijous tretze d'agost es va donar per començada, de manera oficial, la Festa Major 2009 de Mollet del Vallès. Per tal de celebrar aquest començament de gresca, les colles de la ciutat van organitzar diversos actes per animar els molletans i molletanes. Per una banda, el Morats van començar amb una batucada al vespre, a la qual se li va sumar més tard un sopar de germanor format per coca de recapte, botifarra i cigrons. Per altra banda, els Torrats van fer-se seu el Mercat Vell amb el primer concurs de còctels, on va guanyar el grup "La penúltima", en una darrera ronda molt ajustada. Després d'aquest aperitiu de festa, els Torrats també van organitzar el seu propi sopar popular. El moment de la música va ser més tard, amb els concerts de "La Marca de Caín", per part de Morats, i "Klaudia" i "Gain", per part de Torrats. La festa, però, estava preparada per la mitjanit, amb la festa morada al BCC Lounge i la torrada al Bubu's.

Enguany, coincidint amb el quinzè aniversari de les colles, aquestes han volgut organitzar noves activitats que engresquin tothom que és a la ciutat, però també a aquells que viuen a les rodalies. És per això que tots dos grups han preparat un seguit de novetats per celebrar amb la ciutadania la seva quasi majoria d'edat.
Avui divendres, els actes de les colles s'inicien a la tarda amb "màgia torrada" i la cursa de carros de la compra, dels Torrats; i amb "de pica pica fem un cercavila", dels Morats.

 

Edicions locals