Tarda de dilluns amb moltes activitats i avantatge dels Torrats en la puntuació

Ahir el marcador afavoria el marrons, però caldrà esperar a aquesta nit per saber els resultats finals

A les acaballes de la Festa Major 2009, encara queden proves per disputar i punts per repartir. Ahir, dilluns, les colles de Morats i Torrats van haver de lluitar de valent per endur-se els set punts en joc. A primera hora de la tarda, l'estirada de cotxe infantil i la de camió; més tard, la garrinada, i per últim, la cursa en roba interior. El recompte de punts ahir a la una de la matinada quedava de la següent manera: Torrats 5 i Morats 2.
A més a més de les activitats puntuables, ahir la colla de Morats va dur per primera vegada un monologuista a les festes majors de la ciutat. Tomás Garcia, participant de la Paramount Comedy i programes d'humor a nivell estatal, va actuar ahir a la plaça Pau Casals amb molt bona rebuda per part del públic.

Avui, però, encara queden proves i activitats per realitzar al llarg de la tarda, que modificaran el marcador. A dos quarts de set de la tarda a l'Avinguda Llibertat es disputarà l'afartada, prova per a aquells que tinguin més gana i siguin capaços d'endrapar sense límit. A les deu de la nit serà el moment per mirar el cel i gaudir del castell de focs, i a partir de dos quarts de dotze l'envelat s'omplirà de música i ball amb l'Orquestra Internacional Maravella. A la una de la matinada se celebrarà el ball del fanalet i es proclamarà la colla guanyadora, resultant dels punts acumulats en el marcador fins aquesta tarda i els punts secrets de la despertada i la picada de les colles.

 

Edicions locals