Els Torrats guanyen la Festa Major 2009

Ahir a la matinada el marcador quedava en un 9-4 definitiu

La feina feta durant tot l'any es va veure culminada ahir a la matinada. Morats i Torrats han estat treballant de valent per fer que la festa major sigui cada any millor, i així ho han fet sentir a tots els que n'han participat. Les proves puntuables que s'han anat realitzant al llarg d'aquests dies han atorgat la victòria a la colla dels Torrats, que ja fa diverses edicions que repeteixen posició. Ahir després del ball del fanalet es van fer públics els punts secrets de la despertada i la picada de les colles, així com el recompte de fanalets de cada grup. Els punts de la picada se'ls va endur la colla dels Morats, deixant el marcador a quatre. En canvi, els punts dels fanalets i la despertada van ser pels Torrats, fent que l'avantatge sobre els de lila fos major.

Abans de conèixer els resultats definitius, els caps de colla van fer un petit parlament, on tots dos reconeixien l'esforç que han hagut de realitzar durant tot l'any per aconseguir una festa major encara millor, i van coincidir en agrair tothom l'empenta i col·laboració dels socis i simpatitzants d'ambdues colles. Per a Carles Ozaes, cap de colla Morat, aquest ha estat el seu primer any; mentre que per l'Adrià Lorente ha estat el quart. Un cop anunciats els resultats, l'eufòria dels marrons va envair l'envelat, tot barrejant-se amb els de lila. Els dos caps de colla van fer un intercanvi de mocadors i es van llençar al públic per celebrar el fi de festa.

Les celebracions pels 15 anys de les colles i la Festa Major de Mollet del Vallès encara tenen una última cita: el proper dissabte dia 22 d'agost amb els partits esportius de les colles i la capvuitada.

 

Edicions locals