Caixa Manresa signa convenis de col·laboració amb tres entitats molletanes

L’AMPA de l'Escola d’Educació Especial Can Vila, l'Associació Alb-Bosc i Casal Cultural es beneficiaran de les ajudes que ofereix l’entitat bancària

La Convocatòria d'Ajuts Socials 2009 de Caixa Manresa torna a deixar enguany un pessic de les seves ajudes a la ciutat. En aquest cas, tres entitats molletanes es veuran beneficiades per aquest projecte social de Caixa Manresa. Així, l'AMPA de l'Escola d'Educació Especial Can Vila rebrà una ajuda per "adquirir material específic per ampliar les possibilitats de treball dins de l'àrea de psicomotricitat de l'escola d'educació especial", segons Caixa Manresa. En el cas de l'Associació Alb-Bosc, els diners es destinaran a equipar els locals d'esplai de l'entitat amb "nous elements electrònics per millorar i ampliar les activitats lúdiques". Finalment, el Casal Cultural dedicarà l'ajuda per organitzar cursos d'iniciació a internet, correu electrònic i activitats lúdiques a través de les noves tecnologies per a la gent gran.

En total, Caixa Manresa invertirà a Mollet uns 9.000 dels 800.000 euros destinats a la convocatòria d'enguany. I és que fins a 205 projectes d'associacions i entitats de Catalunya rebran una ajuda per part d'aquesta entitat. L'objectiu de Caixa Manresa és clar: contribuir a impulsar projectes adreçats a les persones que requereixen una atenció social especial.

 

Edicions locals