Remei Rico, de l’IES Vicenç Plantada, obté la nota molletana més alta a la Selectivitat (9,302)

Només quatre dels 145 alumnes molletans presentats no han aprovat la Selectivitat.

El darrer 1 de juliol es van publicar les notes de la Selectivitat d’enguany. El balanç total dels alumnes molletans ha estat molt positiu. Dels 145 molletans presentats, 141 han aprovat la prova. El centre amb més aprovats ha estat l’Escola Sant Gervasi amb 68 sobre 69. La nota més alta dels alumnes molletans l’ha obtingut Remei Rico, de l’IES Vicenç Plantada, amb un 9,3.

Per centres, l’Escola Sant Gervasi ha estat el centre que ha presentat més alumnes. Dels 74 alumnes matriculats a segon de Batxillerat, s’hi han presentat 69. Només un d’aquests 69 alumnes del Sant Gervasi no ha aprovat la Selectivitat. La nota més alta ha estat per Oriol Morguí amb un 8,8. El cap d’estudis del centre, Josep Ramon Bertolín, valora molt positivament aquests resultats: “No només és un gran resultat el nombre d’aprovats sinó pel nombre d’alumnes presentats ja que 69 dels 75 matriculats s’hi han presentat”.

Pel que fa a l’IES Gallecs, dels 45 alumnes matriculats a segon de Batxillerat, només 28 van presentar-se a la Selectivitat. Això sí, els 28 han aprovat les proves i podran accedir a una carrera universitària el curs vinent. La nota màxima del centre ha estat per l’alumna Anabel Morales amb un 9,05. El director del centre, Josep Cot, vol continuar en la mateixa línia: “Estem molt contents i volem continuar pel mateix camí de cara el futur. Tant és així, que el curs vinent tindrem un grup més de primer de Batxillerat”.

Respecte l’IES Mollet, dels 61 alumnes matriculats a segon de Batxillerat, 36 van aprovar i 19 van presentar-se a la Selectivitat. D’aquests, 17 han aprovat la prova i la nota màxima ha estat per l’alumna María Macián amb un 7,2, que fent mitjana amb la nota de Batxillerat se li queda amb una nota d’accés de 8,01. La coordinadora de Batxillerat del centre, Maria Josep Amigó, veu una certa millora respecte l’any 2010: “El percentatge d’aprovats ha millorat respecte l’any passat i també el de la nota d’accès”.

L’IES Vicenç Plantada pot presumir de tenir l’alumna molletana amb la nota més alta. Es tracta de Remei Rico, que ha obtingut un 9,3. Per la molletana, que estudiarà Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, no és cap sorpresa: "La veritat és que estic acostumada a treure notes altes".

En aquest centre, 33 dels 70 alumnes matriculats a segon de Batxillerat van aprovar el curs. Però d’aquests van presentar-se a la Selectivitat 29, dels quals només un no ha passat la prova. El coordinador de Batxillerat, Jordi Janariz, valora amb molta satisfacció els resultats: “Estem molt contents i és que els resultats ens situen lleugerament per sobre de la mitjana catalana. Tenim globalment resultats molt bons, 14 dels 28 aprovats superen el notable”.

Edicions locals