Ara Mollet vol que l’alcalde se sotmeti una moció de confiança

Oriol López va deixar clara la negativa del seu grup a entrar a la Junta de Govern local.

[Img #5536]

Ara Mollet – Esquerra va convocar dimecres a la tarda una roda de premsa al Jardinet d’El Casal, espai on unes hores després es va celebrar el sopar del grup republicà. 


El seu portaveu, Oriol López, va iniciar la roda de premsa contextualitzant el paper del seu partit dins l’entramat polític que ha suscitat el polèmic ple de les retribucions del passat 22 de juny. El primer que va explicar López va ser la negativa del seu grup a l’oferiment de l’alcalde, Josep Monràs, per entrar a la Junta de Govern local. El portaveu republicà va explicar que aquesta és una decisió presa abans de tot l’embolic: “Ens toca fer oposició i ja ho vam dir al ple d’investidura on fins i tot vam presentar el nostre candidat”. López va afegir que “hem perdut la confiança en un alcalde que va posant pedaços a la seva mentida”.
 
Els republicans creuen també que l’alcalde s’hauria de sotmetre a una moció de confiança en el proper ple del 18 de juliol: “Creiem que s’hi ha de sotmetre perquè no té el suport necessari que hauria de tenir per governar”. López va afegir que aquesta moció l’haurà de presentar el mateix alcalde: “Seria just per la població, l’oposició i el mateix govern”. López, però, va comentar que després de la darrera proposta “el sou de l’alcalde és baix per una ciutat com Mollet, però les coses s’han de fer bé”.

Finalment, Oriol López va avançar que en el proper ple el seu grup presentarà cinc mocions a debatre. En destaca una sobre el model de Festa Major i una sobre la gestió del Mercat Vell: “Estem cansats de tot això i volem treballar”.

Edicions locals