L'alcalde demana al Servei Català de la Salut que mantingui els recursos destinats a l'Hospital

Josep Monràs i la regidora de Salut, Alícia Domínguez, s'han reunit avui amb el director del Servei Català de la Salut, Josep M. Padrosa.

L'alcalde de Mollet es reuneix amb el director del Servei Català de la Salut  per demanar a la Conselleria de Salut que mantingui tots els projectes i recursos econòmics destinats a la ciutat de Mollet.
 
L'alcalde de Mollet i la regidora de Salut han mantingut dimecres una reunió amb el Dr. Josep M. Padrosa, director del Servei Català de la Salut, en el transcurs de la qual l'alcalde li ha plantejat la necessitat que la Conselleria de Salut mantingui els recursos econòmics destinats al nou Hospital de la ciutat amb l'objectiu de poder seguir oferint tots i cadascun dels serveis sanitaris que es donen des d'aquest hospital, amb totes les garanties i amb els nivells de qualitat que tenen.
 
També li ha demanat que la Conselleria de Salut no paralitzi el projecte de l‘equipament sociosanitari a la nostra ciutat, que s’ubicarà en les dependències de l’antic hospital.
 
Finalment, li han demanat que es mantingui el projecte del futur tercer ambulatori (CAP) al centre de la nostra ciutat, quan els ràtios de població ho exigeixin en funció dels paràmetres de la Conselleria.
 
L’alcalde i el director general han quedat emplaçats per després de l'estiu per reunir-se amb el conseller per analitzar l’acompliment d’aquestes peticions.

Edicions locals