L’atur baixa a Mollet durant el mes de juny

La major davallada de la comarca del Vallès Oriental.

Aquest mes de juny de 2011 l’atur registrat al Vallès Oriental s’ha situat en 33.404 persones, la qual cosa suposa, de nou, un descens més important que el registrat el mes passat: 841 aturats menys que el mes de maig.  La taxa d’atur registrada (segons el càlcul elaborat per la Xarxa d’Observatoris de la Diputació de Barcelona) queda en el 15,63% al conjunt comarcal.


L’atur a Mollet ha passat de 5.531 persones durant el mes de maig a 5.402 el mes de juny. Es tracta d’una xifra molt positiva, ja que tradicionalment l’atur a Mollet el mes de juny tendia a augmentar. L’alcalde, Josep Monràs, ha valorat molt positivament aquesta xifra i ha destacat la tasca que s’està fent des de l’Ajuntament per promoure l’ocupació.

La davallada de l’atur en 129 persones, situa Mollet com el municipi del Vallès Oriental amb una major devallada del nombre de persones a l’atur. A Catalunya també s'ha registrat un descens de l'atur, de més de 18.000 persones, és a dir una reducció del 3,2% respecte el mes passat i esdevé el descens de l’atur més important registrat a l’àmbit de l’estat espanyol.

Edicions locals