Mario Fernández visita el Plana Lledó

El jugador català del Granada va gaudir amb els nens del seu campus.

El passat dimarts, el base del Bàsquet Granada d’ACB, Mario Fernández i el pívot de l'Ourense, José Coego, van apropar-se a les instal•lacions esportives del CB Mollet per compartir un matí amb els nens i nenes del campus Mario Fernández.


Els dos jugadors van mostrar-se molt propers als joves, ja que van atendre a les seves preguntes, van signar autògrafs i van jugar alguns partits amb ells. Fernández va explicar la seva lesió: "El que m'ha passat a mi és una lliçó de la vida. A vegades tenim sorpreses negatives en els moments que menys ho esperem". A més, el molletà va valorar positivament el campus: "Estic francament content de que el campus vagi creixent i sigui una referència a la comarca". Per la seva banda, José Coego va aconsellar als més menuts: "M'agrada veure que els nens juguin a bàsquet, però el primer són els estudis. Si s’esforcen poden compaginar perfectament les dues coses".


Futur incert


El jugador molletà, format a les categories inferiors del FC Barcelona i exjugador d'equips com el Kalise Gran Canària o el Joventut de Badalona, s’ha perdut el darrer curs per culpa d'una lesió de genoll que encara arrossega. Malauradament, el seu actual equip, el Granada, és un dels tres conjunts que ha baixat a l'Addeco Or. La planificació de l'equip granadí per a la propera temporada dependrà si el seu base titular, l'italo-argentí Nico Gianella, acaba complint el seu contracte a la capital de l'Alhambra.

Edicions locals