18 anys de presó pels acusats del segrest exprés del director de banc de Plana Lledó

Un acord entre les dues parts rebaixa la petició de la pena de 104 a 69 anys, un màxim de 18 a complir.

El fiscal, les acusacions i les defenses del judici han acordat rebaixar la condemna que demanava el fiscal de 104 anys contra els acusats del segrest exprés a un director de banc i la seva família de Mollet el 5 de març del 2009. Finalment, els dos principals acusats compliran 18 anys de presó, després d'haver confessat.

Segons Europa Press, la Fiscalia demanava 104 anys per als brasilers Talles FP i Sidney ADM, que juntament amb el també brasiler Anderson GPM i amb l'argentí Victor SV, van preparar el cop seguint el banquer i la seva família, robant un cotxe a punta de navalla i canviant les matrícules, retingut a casa seva durant unes 12 hores, per portar al banquer fins a la sucursal i fer-se amb 147.495 euros.

Després de dues hores de negociacions, el fiscal i les acusacions han modificat la condemna per Talles FP, Sidney ADM, i han demanat per a ells una pena efectiva de 18 anys sobre la pena de 69 anys i un mes de presó, matisant que els beneficis penitenciaris que permeten abandonar la presó abans d'aquest termini s'aplicaran sobre la pena efectiva.

Victor S.V. complirà set anys i nou mesos sobre una condemna de 17 anys i tres mesos, aplicant-li els beneficis penitenciaris com als seus còmplices, i Anderson GPM, considerat encobridor, complirà cinc anys i set mesos.

A més, hauran d'indemnitzar cada segrestat amb 30.000 euros pels danys morals i l'entitat bancària amb la quantitat sostreta.


Més informació (Europa Press)

Edicions locals