Mollet ja compta amb un expenedor de llet directa del productor al consumidor

La Lletera d’Osona instal·lava ara fa uns dies l’expenedor a la ciutat, en un lateral del Mercat Municipal, amb força èxit

Portar la llet directament del productor al consumidor és la clau de l'èxit de l'expenedor que la Lletera d'Osona ha instal·lat a Mollet, just al costat del Mercat Municipal. Fins al moment, aquest és l'expenedor més gran que l'empresa ha instal·lat i, a més, amb força èxit. I és que cada dia desenes de ciutadans fan cua per comprar aquesta llet que es renova diàriament. Així, segons l'empresa, "la llet ve directa de la granja, sense treure cap nutrient i amb la màxima qualitat". En aquest sentit, Lletera d'Osona explica que "es fan controls diaris de temperatura i neteja dels components de la màquina; i l'expenedor compta amb un dispositiu d'autoneteja del sortidor després de cada servei".

D'altra banda, Lletera d'Osona també aposta pel medi ambient amb l'opció de reutilitzar els envasos de vidre i plàstic i aplicant un sistema amb menys intermediaris. L'empresa compta amb altres expenedors a ciutats com Vic i està preparant la instal·lació d'aquests dispositius a Tona i un altre a Vic.

 

Edicions locals