La secció local d’ERC es trasllada al carrer Jaume I

Fins ara, la seu del partit molletà estava ubicada al carrer Gaieta Ventalló. El grup aposta ara per tenir una seu més cèntrica i obrir-la a més gent

Des d'aquest mes de setembre, la secció local d'ERC té la seva seu al carrer Jaume I, 113 (planta baixa). Fins ara, el partit molletà estava ubicat al carrer Gaieta Ventalló, però abans de les vacances d'estiu ja va anunciar aquest canvi, que s'està materialitzant aquest mes. En aquest sentit, ERC assegura que el canvi busca "està en un lloc més cèntric de la ciutat i en millors condicions". I és que el nou espai del partit compte amb unes instal·lacions més amplies que l'anterior. "Tenim una espècie de sala d'actes que podrem obrir per esdeveniments culturals", expliquen des d'ERC. A més, amb aquesta acció, el grup també aposta per obrir el local a més gent.

ERC té previst realitzar el proper mes d'octubre una inauguració de les instal·lacions, que es mantindran obertes per les tardes per donar informació i respondre dubtes dels ciutadans, entre d'altres.

 

 

Edicions locals