Els indignats proposen cinc mesures per reduir el dèficit públic

El col·lectiu també ha proposat el Mercat Vell com Ateneu Popular d’autogestió.

Indignats Mollet ha proposat cinc mesures per reduir el deute públic que té l’Ajuntament de Mollet. La primera d’aquestes mesures és l’eliminació dels càrrecs de confiança: “Per accedir al càrrec no cal que passin cap procés de selecció i això pot donar peu a favoritismes i ser utilitzat per segellar pactes entre partits” argumenta el col•lectiu. La segona mesura és “eliminar el cotxe oficial i xofer".

El punt número tres fa referència amb els sous de l’alcalde i regidors: “Plantegem una rebaixa del sou d’un 30% respecte el sou del 2007 tant per l’alcalde com pels regidors de govern”. El quart punt defensa “l’eliminació de la pujada d’aquest any de 18.000 euros pel càrrec de portaveu de grup municipal i una rebaixa del 30% de les retribucions que han rebut durant la darrera legislatura els grups de l’oposició”.

Per últim, la cinquena mesura és la "d’eixugar el deute i destinar diners a serveis socials per a les persones que més està castigant la crisi". D’altra banda, la comissió local dels Indignats vol que el Mercat Vell es reconverteixi en un ateneu popular autogestionat.

Amb l’acampada dissolta, dissabte els indignats van organitzar una xerrada per conèixer casos d’autogestió d’equipaments, amb integrants de l’Ateneu de Nou Barris de Barcelona, la Fundació Mariano de Sant Boi de Llobregat.

Edicions locals