Magí Serra tancarà el primer cicle de presentacions de CRA'P

El treball del ballarí "és una investigació del tipus de moviment que apareix quan realitzem una activitat on el cos és el medi però no el centre".

L’Associació CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística, tanca el primer cicle de presentacions públiques dels artistes que han treballat a l’espai de La Serradora aquesta passada primavera.

El ballarí Magí Serra Forasté serà el darrer resident en presentar el proper diumenge 3 de juliol a les 17:30 hores la seva recent investigació RES, treballada durant els mesos de maig i juny. Segons el mateix ballarí, “RES és una investigació del tipus de moviment que apareix quan realitzem una activitat on el cos és el medi però no el centre d’atenció. Lligat aquest concepte, hi ha un altre moviment, més lligat als objectes, a la vida…que també d’alguna manera en faig referència. A partir d’aquestes premisses he creat diverses situacions, força diferents unes de les altres, però que espero puguin ser camins a desenvolupar en el futur.”

CRA’P tanca així tot un seguit de presentacions públiques que començaven el passat 25 de maig. Durant un mes i mig, La Serradora ha esdevingut el punt de trobada entre artistes i públic per poder compartir els processos de creació i investigació d’artistes com: Txell Janot, Poh Productions, Núria Guiu, Magí Serra Forasté i els convisats Aurora Balasch i Antoine Berthiaume.

L’aforament és limitat, es prega confirmació al mail [email protected] Entrada lliure.

Edicions locals