L’Estació del Nord i Can Borrell celebren les festes del barri

Sopars i espectacles durant el cap de setmana a cada barri.

Arriba l’estiu i els diferents barris de la ciutat celebren les seves particulars festes. El torn aquest cap de setmana és pel barri de l’Estació del Nord. El proper dissabte 2 de juliol al matí el CEIP Sant Jordi acollirà les diferents activitats d’aquesta festa.

Els més petits podran gaudir de les atraccions infantils a partir de les 11 hores fins al migdia. Entremig, a les 12 hores, el pati s’omplirà de grans i petits per la festa de l’escuma. Pel que fa al vespre, destaquen la botifarrada popular de les 21 hores i després de sopar, quan el música molletà Ruben amenitzarà la vetllada amb la seva popular música en directe.

D’altra banda, el barri de Can Borrell també celebra la seva festa del barri i començarà dissabte al vespre amb el sopar popular amb la música del Duet Zambra en viu (21h) a l’Era de la Masia de Can Borrell. Diumenge, els més petits gaudiran de l’espectacle de pallassos ‘Dandy Clown’ (11h) i la mateixa era de la Masia s’omplirà d’escuma (12:30h). La jornada acabarà amb l’actuació també del mag Joan Urquia (19h) i tot seguit el grup espanyol i flamenc de Carmen López tancarà les festes de Can Borrell.

Edicions locals