L’Ajuntament, satisfet per la posada en marxa de la línia R8 per a viatgers

La nova línia permet arribar a la UAB en uns deu minuts.

Aquest diumenge ha entrat en funcionament una nova línia de rodalies de Renfe, la R8. Aquesta nova línia utilitza les vies ja existents entre Mollet i El Papiol per al trasllat de viatgers, un fet que l’Ajuntament de Mollet demanava des de fa dècades.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, s’ha mostrat molt satisfet amb l’entrada en vigor d’aquesta nova línia de rodalies que permet als usuaris desplaçar-se fins a Martorell sense haver de passar per Barcelona. La principal millora és el desplaçament directe a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en només 10 minuts, sobretot per als aproximadament 400 estudiants de Mollet que diàriament es desplacen a la UAB.

La R8 té inici a Martorell i final a l’estació de Granollers Centre passant per Cerdanyola Universitat i Mollet-Sant Fost. Així, la línia connecta el Baix Llobregat amb el Vallès sense passar per Barcelona i suprimint la necessitat de fer transbords.

L’entrada en funcionament d’aquesta nova línia per a viatgers que uneix els dos vallesos i el Baix Llobregat sense passar per Barcelona ha estat una històrica reivindicació ciutadana a la qual l’Ajuntament de Mollet ha donat suport en tot moment, des que a principis dels anys 80 es va construir aquesta línia entre Mollet i El Papiol per a mercaderies.

Edicions locals