Suma't proposa una jornada de motivació i treball en equip mitjançant l'esport

Decathlon Mollet és l'espai escollit per desenvolupar l'activitat.

El proper divendres 1 de juliol, de 9.30 a 14 hores, a les pistes esportives del centre Decathlon de Mollet, una vuitantena de joves entre 18 i 25 anys, en situació d’atur i que participen al programa SUMA’T de Mollet, Santa Coloma i Sant Joan Despí, es reuniran per compartir una jornada d’esportiva, d’intercanvi d’experiències i de potenciació dels valors del programa SUMA’T: esforç, motivació, treball en equip, disciplina, respecte i constància.

SUMA’T és un programa del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei d’Ocupació, que s’emmarca dins les polítiques actives d’ocupació que s’estan desenvolupant a Mollet i a altres municipis catalans.

Està orientat a incrementar la formació i l’ocupabilitat de persones joves en atur que no han finalitzat l’educació secundària obligatòria. És un programa innovador de formació en alternança amb el treball, mitjançant la formalització de contractes de formació. En definitiva, un projecte que pretén inserir els joves de la mal anomenada generació ni-ni en el món laboral i aportar-los els valors propis de l’esforç i la superació.

A Mollet, EMFO, l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, encarregada d’impulsar les polítiques actives d’ocupació, proposa un pas més: treballar amb una metodologia diferent a la convencional i destinar un nombre d’hores del SUMA’T a que els alumnes tirin endavant un projecte que tingui com a base l’esport o l’activitat física. Això és Espai Repte.

Programa d’Espai Repte:

-    9.30 h - Recepció (costat Decathlon).
-    10 h - Entrada i Flash MOB.
-    10.30-13 h - Competició de Tennis-Taula (Planta 2).
-    10.30-13 h - Competició de Futbol Sala (Pista de Futbol).
-    11 h - FLASH MOB en un descans entre partits (Pista de Futbol).
-    11.30 h - FLASH MOB en un descans entre partits (Planta 2).
-    11.45 h - Exhibició Skate (Planta 2).
-    12 h - Exhibició Breakdance (Planta 2).
-    12.30 h - Exhibició Graffitti (Exterior).
-    13 h - Partit de Futbol Sala Exhibició (Pista de Futbol).
-    13.30-14 h - Lliurament de Premis + FLASH MOB + Cloenda (Pista de Futbol).
.
Conveni amb Decathlon

Dimarts al matí, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs i el director de Decathlon Mollet, Darío Fernández, han signat un conveni en què es comprometen a desenvolupar l’activitat Espai Repte englobada dins el programa SUMA’T.

Decathlon, com a empresa socialment responsable i atenta als problemes de la societat, que és proactiva en la millora de situacions de tipus social, cultural i educatiu i que a més, té com una de les seves principals prioritats la formació, ha decidit signar un conveni de col•laboració on cedeix les seves instal•lacions i d’altres recursos disponibles i necessaris per a realització d’aquesta activitat que es celebrarà al llarg del matí del proper divendres 1 de juliol a Decathlon Mollet.

Edicions locals