Íngrid Andrés, campiona estatal de 100 m. llisos

L'atleta del CAM arribava a la prova de la categoria cadet amb la millor marca de totes les participants.

L’atleta del Club Atlètic Mollet Íngrid Andrés va proclamar-se campiona d’Espanya de 100 metres llisos en categoria cadet a Castelló. La molletana es va imposar en la final al campionat estatal amb un temps de 12 segons i 24 centèssimes. La jove atleta arribava a l’estatal amb la millor marca de totes les participants –12 segons i 23 centèsimes–. Andrés va superar a la final a Maria López (Camo Morvedre), que va acabar segona amb un temps de 12 segons i 34 centèsimes. Per la seva part, Anna González (Atlético Ardoi) i Patricia Carballo (Cimans Coruña Comarca) van empatar en el tercer lloc amb un temps de 12 segons i 45 centèsimes.


L’atleta molletana de només 14 anys havia guanyat anteriorment la semifinal amb un temps de 12 segons i 36 centèsimes per davant de Carballo, que havia fet un temps de 12 segons i 39 centèsimes. Andrés va haver de suar per guanyar, ja que López i González van millor les seves marques.


La molletana afegeix aquest campionat estatal i el català de 60 metres, a l’estatal de 100 metres per seleccions autonòmiques, al tercer lloc als 300 metres llisos al Campionat de Catalunya i al tercer lloc en categoria absoluta de 60 metres llisos. Una temporada realment brillant per una atleta amb molt futur.


Els altres atletes vallesans que van participar en el campionat van ser Manel Egea (CA Canovelles) en 600 metres lliures, Maria Gil (CA Granollers) en 600 metres lliures, Anna Surroca (CA Granollers) en 1.000 metres lliures, Clàudia de la Torre (CA Granollers) en 1.500 metres obstacles i Laia Nogueras (CA Granollers) en llançament de martell, categoria 3 quilos.

Edicions locals