Els infants molletans inicien el curs a les escoles bressol municipals

Les escoles bressol seran les primeres en aplicar les mesures sanitàries específiques per evitar el contagi de grip nova que el Consell Escola de Catalunya va decidir ahir

Desenes d'infants comencen avui el nou curs escolar a les escoles bressol municipals. "Avui és el primer dia que les escoles bressol obren les seves portes; ha estat un dia fantàstic, sense problemes", explica la regidora d'Educació, Alícia Domínguez. I és que avui era el primer dia d'escola per molts infants, que, amb un dia de joc, començaven el procés d'adaptació a l'escola. Així, en aquesta ocasió, estaven acompanyats dels seus pares i mares per començar a acostumar-se a anar al "cole". En aquest sentit, enguany uns 228 nens i nenes aniran a les escoles bressol públiques.

A més, les escoles bressol seran les primeres en aplicar les mesures sanitàries específiques per evitar el contagi de grip nova que el Consell Escola de Catalunya va decidir ahir. "Són mesures higièniques, de prevenció, que normalment ja s'utilitzen però ara s'han d'incrementar", explica Domínguez. Entre aquestes mesures es troba la de rentar les mans sovint, fer servir mocadors de paper i estovalles d'un sol ús, rentar les joguines més sovint, entre d'altres. "S'han d'extremar les precaucions i estar alerta dels símptomes", explica la regidora d'Educació.

 

Edicions locals