Els comerciants de Vínzia surten al carrer una vegada més

Dissabte el carrer Gaietà Vínzia va tornar a mostrar part del seu comerç a peu de carrer. Alguns botiguers asseguren que “es nota la crisi”

Dissabte el carrer Gaietà Vínzia va tornar a mostrar part del seu comerç a peu de carrer. Diferents botigues i establiments que ocupen aquest carrer van treure petites carpes on s'exhibien mostres dels productes o aliments que sovint també tenen el dia a dia. Amb certa periodicitat Gaietà Vínzia acull aquesta activitat i és que sortir al carrer facilita que el públic pugui conèixer l'oferta dels comerciants. Matí i tarda les parades van estar en funcionament, tot i que alguns botiguers van coincidir en afirmar que "la crisi es nota".

L'encarregada d'una pizzeria situada a Vínzia assegura que el carrer té, normalment, bona acollida de públic i compradors, però que "últimament l'activitat és inferior a causa de la crisi". Amb aquesta opinió hi coincideix una dependenta de perfumeria qui explica que el fet de sortir al carrer "incentiva la gent a comprar i a descobrir els productes". A més a més, el comerç al carrer també va donar a l'oportunitat a aquells que passessin per Vínzia de trobar ofertes i descomptes exclusius de la jornada.

 

 

Edicions locals