El CF Mollet UE s'emporta el Torneig celebrat al camp de la Zona Sud

D'aquesta manera, la UD Molletense celebrava el seu 35è anviersari. Per l'ocasió, el club molletà va convidar diversos equips

Després de la parada estiuenca és hora de tornar a l'activitat i, en aquest cas, ha estat la UD Molletense qui ha engegat motors. Ho ha fet aquest cap de setmana amb un torneig quadrangular que, a més a més, inaugura tot un seguit d'activitats per celebrar el 35è aniversari del club. Dissabte es van disputar els partits CF Mollet UE-CE Lliçà d'Amunt, i el Molletense-CF Lloreda. Tots dos partits van donar la victòria als equips locals, fent-los passar a la final de diumenge. Amb aquests resultats, diumenge també es van jugar la tercera i quarta posició. La final va quedar amb un resultat de 4-1 favorable al CF Mollet UE. La segona posició va ser pel club amfitrió, deixant el tercer lloc al Lloreda i el quart al Lliçà d'Amunt.

En Kiko Montoya, director esportiu de la UD Molletense, explica que el club ha canviat al llarg de la seva història al mateix ritme que ho ha fet el futbol, i comenta que "el club el van fundar una colla d'amics i ara és una entitat consolidada". Montoya afegeix que "aquest any amb la nova Junta i Direcció tècnica estem molt il·lusionats i amb ganes". Pel que fa a la plantilla del primer equip, jugadors del qual van disputar el torneig, el director esportiu de la UD Molletense explica que hi ha hagut molts canvis i que actualment la majoria dels integrants d'aquest primer equip són molletans.


El torneig celebrat aquest cap de setmana només és el principi d'una sèrie d'actes per commemorar el 35è aniversari del club. El dia clau per a aquestes celebracions, però, serà l'onze d'octubre, data en la qual també es presentarà l'equip base de la Molletense.

 

Edicions locals