Els centres cívics i culturals iniciaran el proper mes d’octubre la programació del nou curs

Al llarg de tot el mes de setembre es podrà formalitzar la inscripció als diferents cursos i tallers que ofereixen els equipaments municipals

Pilates, ioga, dansa del ventre, informàtica, relaxació, manualitats, pintura, decoració o costura són alguns dels cursos i tallers que oferiran aquest curs els centres cívics i culturals de la ciutat. En aquest sentit, la nova programació dels equipaments molletans començarà a principis del mes d'octubre. Tot i això, les persones interessades en participar en alguns d'aquests tallers s'hauran d'inscriure a aquests al llarg del mes de setembre, en funció de les dates que l'Ajuntament ha posat.

Així, les inscripcions per als cursos i tallers dels centres cívics es realitzaran entre el 16 i el 23 de setembre; mentre que la inscripció a les activitats per a la gent gran seran del 24 al 29 de setembre. La formalització de la documentació tindrà lloc a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a excepció de les activitats al centre cívic Lourdes i a la Biblioteca Can Mulà.

 

 

Edicions locals