Ràdio Mollet inicia la programació d’estiu el proper dilluns 27 de juny

Aquesta programació es mantindrà entre el 27 de juny i tot el mes de juliol.

A partir de la setmana vinent, l’emissora municipal Ràdio Mollet engega la programació d’estiu. Les principals novetats són la renovació d’espais en el magazine matinal Posa’t les piles i els programes Els 25!, que entrevistarà tots els membres del nou consistori, i A corre-cuita, un magazine juvenil.

El magazine matinal de Ràdio Mollet, Posa’t les piles, continuarà emetent-se en directe cada matí de 9 a 2/4 d’11 del matí, però incorpora noves seccions com Treballem el nostre cos i la nostra ment, en la qual els oients podran seguir exercicis suaus des de casa seva realitzats per un monitor del centre El Lledoner; i Sona aquí, un espai que comptarà amb la col·laboració de la periodista Susanna Aguilera i on es parlarà de grups musicals de Mollet i l’entorn, projectes discogràfics i concerts.

El programa Els 25! ja es va emetre fa 4 anys, amb la renovació de l’Ajuntament de Mollet. Aquest estiu, unes setmanes més tard de la constitució del nou Ajuntament, els professionals de Ràdio Mollet recuperen aquest espai que entrevistarà en profunditat els 25 regidors i regidores que formen part de l’Ajuntament molletà. El 25! S’emetrà cada dia, de dilluns a divendres, a 2/4 d’11 del matí.

A corre-cuita és una novetat d’aquest estiu. El programa està elaborat i conduit per tres joves molletans, l’Aida, el Dídac i el Martí. Faran un magazine jove i fresc, amb tocs d’humor i amb continguts adreçats bàsicament a un públic jove. Per aquest motiu, s’emetrà a la franja horària que durant la resta de l’any ocupa l’espai L’edat del pavo, també fet i adreçat pels joves.

Pel que fa a la resta d’incorporacions a la graella de l’emissora, els programes El viatger, Bad Music Blues, El descans del troglodita, Los caminos del cante i Veles i vents són espais proporcionats per la sindicada de COM Ràdio.

Aquesta programació es mantindrà entre el 27 de juny i tot el mes de juliol.

Edicions locals