Els clubs de futbol, els primers en iniciar la Lliga esportiva

La pretemporada per engegar motors i preparar les lligues ja ha començat. Els clubs es preparen per un any dur on hauran d’esforçar-se per mantenir les categories o pujar

Els clubs esportius de Mollet fa dies que han tornat a l'activitat per tal de preparar la temporada que s'iniciarà en breu. Amb diferents dates, els equips molletans es mesuraran contra els rivals i buscaran aconseguir bones posicions que els assegurin les categories. En futbol, tant el CF Mollet UE com la UD Molletense fa setmanes que estan en marxa. El primer equip del CF Mollet UE, entrenat per Sito Fradera, començarà la temporada el proper dia 13 de setembre, contra el Vic a les 18 hores a casa del rival. Per veure'ls al camp dels Germans Gonzalvo cadrà esperar al 20 de setembre, on rebran al Sant Feliu Sasserra. Pel que fa als derbis, el primer es disputarà el 4 d'octubre contra el Canovelles; i el segon, el 13 de desembre contra el Granollers.

Per una altra banda, la UD Molletense va organitzar el darrer cap de setmana un torneig per celebrar el 35è aniversari del club, i el proper diumenge començaran la temporada a casa contra el Pineda de Mar.

 

Edicions locals