El Club d’Escacs Mollet inaugura oficialment la nova seu al centre cívic La República

Les noves instal·lacions són més àmplies que les anteriors al centre cívic Can Pantiquet, antiga seu del club, i compten amb nou material per poder desenvolupar les pràctiques d’escacs

El centre cívic La República és, des d'aquest mes, la nova seu del Club d'Escacs Mollet, una entitat que en els darrers anys ha augmentat en nombre de socis. "Hem anat creixent i ja no cabíem a l'anterior local; a la República tenim un local més gran, més nou i amb més sales", explica el president del club, Paco Fernández, i afegeix: "Estem contents de tenir nova casa". En la inauguració de les sales va estar present l'alcalde de Mollet i regidor d'Esports, Josep Monràs, que va explicar que "feia temps que teníem la idea d'ampliar l'espai dels escacs, era una obligació per l'augment de nois i noies interessats en aquest esport".

Així, el Club d'Escacs Mollet compta, a partir d'ara, amb dues sales amb capacitat per a 56 jugadors, i dues sales més opcionals, de les que podran disposar per realitzar l'Open o el Campionat de Catalunya per equips. I és que en els darrers temps "els nens s'han animat a fer extraescolar d'escacs", explica el president de l'entitat, fet que ha provocat que "el projecte es vagi renovant". Tot gràcies a una iniciativa que es desenvolupa des de fa dos anys, on els escacs han entrat a formar part dels esports de les escoles. A més, el Club d'Escacs Mollet és el tercer club de Catalunya en nombre de socis.

 

 

Edicions locals