Els CAP de Can Pantiquet i Plana Lledó inicien la vacunació de la grip estacional

La campanya s’ha avançat 15 dies respecte l’any anterior per tal de deixar un marge entre aquesta campanya i la vacunació de la grip nova

Els CAP de Can Pantiquet i Plana Lledó iniciaven ahir al matí la vacunació de la grip estacional. Segons Jordi Salas, adjunt de direcció del CAP de Plana Lledó, "aquesta campanya de vacunació de la grip estacional s'ha avançat 15 dies, ja que normalment comença l'1 d'octubre", per tal de deixar un marge entre aquesta campanya i la vacunació de la grip nova. Salas explica que fins a finals del mes d'octubre tindrà lloc aquesta vacunació i assegura que "no té res a veure amb la de la grip A, és la campanya de cada any". En aquest sentit, les persones interessades en posar-se la vacuna s'han d'adreçar al seu Centre d'Atenció Primària.

La campanya de vacunació de la grip estacional està dirigida als grups de risc, com són les persones majors de 65 anys; les internades en institucions; les que pateixin una patologia pulmonar o cardíaca, o alguna altra malaltia metabòlica, com ara diabetis; així com a gent que forma part d'institucions tancades i el personal sanitari i els treballadors de serveis essencials (bombers, policies...).

El calendari de vacunació de la grip A, que està previst que es realitzi a partir del mes de novembre, però, encara no ha estat fixat pel departament de Salut de la Generalitat.

 

Edicions locals