La nova edició de la Quinzena de la Solidaritat comença aquesta tarda

L’acte inaugural tindrà lloc aquesta tarda, amb una xerrada de l’Institut Internacional de la Pau i la presentació de la revista ‘Minimosaic’

El Dia Internacional de la Pau, el proper 19 de setembre, i el Dia Internacional de la No Violència, el 2 d'octubre, seran els dos eixos principals de la Quinzena de la Solidaritat, uns dies on la ciutat dóna a conèixer la tasca de les entitats solidàries i busca sensibilitzar la població envers la cooperació i el desenvolupament. En aquest sentit, la Comissió d'Entitats Solidàries de la ciutat, conjuntament amb l'Ajuntament, han organitzat una quinzena d'activitats, que s'iniciaran aquesta tarda amb una xerrada a càrrec de Rafael Grassa, president de l'Institut Català Internacional de la Pau. En concret, la conferència parlarà sobre la tasca que aquesta institució realitza entorn la pau. I coincidint amb aquesta xerrada, també tindrà lloc la presentació de "Minimosaic", la revista infantil de las entitats solidàries de la ciutat on es recullen treballs que els nens i nenes han realitzat a l'escola.

Així mateix, dins la Setmana de Pau i Solidaritat, la Biblioteca de Can Mulà ha organitzat un taller infantil anomenat "Postals del Món", on poden participar els infants d'entre 4 i 12 anys. L'acte tindrà lloc el proper dia 18 a les 18 hores. Per poder participar en aquest taller, cal fer una inscripció prèvia.

Els actes de la Quinzena de la Solidaritat es desenvoluparan fins a principis del mes d'octubre.

 

Edicions locals