Tot a punt per a una nova edició de la Fira d'Artesans

Un homenatge al desaparegut Andrés Escobar donarà el tret de sortida a aquesta fira artesana, una fira comptarà amb una vuitantena de parades

Vint-i-sis anys després de la primera Fira d'Artesans aquest cap de setmana arriba a Mollet una nova edició d'aquest esdeveniment de referència en el món artesà. Un espai que enguany començarà amb l'homenatge que els organitzadors volen fer a Andrés Escobar, mestre del món vidrier desaparegut recentment i que va estar present en totes les edicions d'aquesta Fira. L'acte es desenvoluparà en el marc de la inauguració (aquesta tarda a les 19.30 hores a la plaça de l'Artesania), i comptarà amb la presència de la dona i el fill d'Escobar.

Les parades d'artesans

La Fira d'enguany comptarà amb una vuitantena d'artesans, entre els que es troben aquells dedicats al món alimentari (pa, formatge, mató, mel, embotits,...) i al no alimentari (bijuteria, joguines, encens, manufactures, etcètera). En aquest sentit, segons l'Ajuntament de Mollet, "tot i que enguany la crisi econòmica feia preveure una disminució del nombre d'artesans, finalment la quantitat de parades serà similar a la de l'any passat amb l'única particularitat que hi podrem trobar més artesans de fora de Catalunya". D'altra banda, com ja va passar l'any anterior, les puntaires tornen a fer la seva particular trobada en el marc de la fira artesanal.

El món marí
En aquesta edició, la decoració realitzada pels veïns de la Fira tindrà com a eix central el mar. Uns veïns que estaran força actius durant tot el cap de setmana. I és que els habitants de la zona han preparat, per a tots els visitants, una sardinada i dues xocolatades, entre d'altres.

 

Edicions locals