La interrelació entre els municipis, eix de la xerrada de Jordi Hereu

L’alcalde de Barcelona va parlar de les ciutats com agents actius en el si de les conferències sobre el segon Pla Estratègic de Mollet

"Quan la ciutat vol fer un Pla Estratègic expressa aquesta vocació de ser agents actius, així enfortim un projecte de ciutat i de ciutadania". Amb aquestes paraules iniciava l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, una conferència en el marc del cicle de xerrades del segon Pla Estratègic de Mollet. Així, Hereu afirmava que "la definició de Mollet cap enfora és tan important com la definició de Mollet cap endins", i va explicar en el si de l'acte l'importància de la interrelació entre els municipis: "La vostra reflexió m'interressa com alcalde d'una ciutat veïna", assegurava l'alcalde barceloní. Hereu explicava que "fa 25 anys això no era així", però que ara tot allò que passa a Barcelona és important per Mollet i tot allò que passa a Mollet és important per a Barcelona.

En relació als reptes de futur, Hereu va destacar la rellevància de les infraestructures. "Vosaltres esteu en un lloc estratègic", deia l'alcalde barceloní als molletans presents a la sala, i es va mostrar com "un gran defensor de la indústria". Per la seva banda, l'alcalde Josep Monràs va destacar que, en l'elaboració del Pla Estratègic, també cal escoltar els ciutadans i compartir els projectes amb altres municipis de la zona.

I és l'objectiu de les xerrades d'aquest cicle és "facilitar elements de referència que afavoreixin la reflexió estratègica a totes les persones que estan interessades en participar en el disseny del Mollet del futur, que s'està decidint en el procés d'elaboració del II Pla Estratègic", segons fonts de l'Ajuntament.

 

Edicions locals