La regidoria de Gent Gran presenta els cursos i tallers d’aquesta edició

Durant l’acte, també es van presentar els monitors que realitzen les activitats i es va informar als presents de la forma de pagament d’aquests cursos

El Mercat Vell acollia dijous a la tarda un bon nombre de persones interessades en participar en els cursos i tallers que l'Ajuntament organitza per a la gent gran. Així, durant l'acte, la regidora de Gent Gran, Anna M. Díaz, va explicar als presents quins cursos s'han preparat per aquesta edició i l'equip humà que fa possible que es desenvolupin aquests cursos, entre els que es troben alguns voluntaris. Entre les novetats d'enguany, destaca l'increment de cursos d'informàtica per aprendre a crear un bloc o retoc fotogràfic; l'augment de cursos de creativitat i la creació d'un segon mòdul d'anglès per a viatjar.

La formalització de la inscripció i el pagament va ser un dels eixos de la xerrada. La regidora de Gent Gran, Anna M. Díaz, va explicar als assistents que el curs té un preu o un altre en funció de la pensió que cobra la persona que s'apunta. "Són preus de justícia social", assegurava Díaz. En aquest sentit, les persones interessades en inscriure's a les activitats proposades per aquest curs poden formalitzar la inscripció les tardes del 24 al 29 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

 

 

Edicions locals