ERC estudia la possibilitat de fer una consulta popular per la independència de Catalunya a Mollet

Així es va afirmar en el marc de la comitiva comarcal del partit, que va tenir lloc ahir a la nova seu de l’agrupació local

ERC Mollet ja ha iniciat els contactes per conèixer quina rebuda tindria una consulta popular per la independència de Catalunya a la ciutat. "Ja hem començat les gestions oportunes per fer una consulta popular al nostre poble, i hem iniciat alguns contactes amb grups polítics i entitats", assegura Dídac Pérez, president de la secció local d'ERC. En aquest sentit, ERC va assegurar que aquest mes de setembre presentaran una moció al ple municipal sobre aquesta qüestió per intentar impulsar la consulta.

En el cas del Vallès Oriental, la presidenta comarcal d'ERC, Marta Planas, va assegurar que "de les quatre alcaldies que tenim, dues seran propulsores d'aquesta consulta, com és el cas de Caldes de Montbui". En aquest sentit, el diputat d'ERC, Uriel Bertrán, va explicar que en l'executiva es parlaria de com es va organitzar la consulta d'Arenys de Munt i de com es va aconseguir fer participar a la ciutadania, i afegia: "Aquestes consultes s'han de fer amb garanties i ho farem en aquells pobles on puguem assegurar que el dia que es faci aconseguim un grau important de participació". "Cal demostrar que la qüestió de la independència està al centre de la vida social, política i de les preocupacions de la ciutadania", assegurava Bertrán.

 

 

Edicions locals