ICV presenta les quatre grans línies d’actuació del nou curs polític

Art, debat, al carrer i institució i compromís són els quatre eixos que definiran la política de l’agrupació local. Tot això sota el lema “Un espai, una organització i unes persones al servei de

Art, debat, al carrer i institució i compromís seran les quatre grans línies d'actuació en el nou curs polític d'ICV. En aquest sentit, l'agrupació ha creat el lema "Un espai, una organització i unes persones al servei de la gent" per encabir tota l'activitat que realitzarà a partir d'ara. Així, segons la portaveu del grup, Noemí Fernández, "volem potenciar el contacte amb les entitats i la ciutadania per copsar que està passant". Fernández va mostrar una especial preocupació per les finances de l'Ajuntament i la crisi econòmica actual. "En els propers dies presentarem un document al Govern amb propostes concretes i quantificades", assegurava Fernández. El pla global anti-crisis d'ICV tindrà com a eixos d'actuació l'acció social i el foment de l'ocupació.

D'altra banda, en consonància amb la nova imatge de la seu de l'agrupació, la regidora Marina Escribano va explicar que obriran el local a artistes i entitats perquè puguin exposar-hi les seves obres i donar a conèixer els projectes de les associacions. D'aquesta manera, divendres a les 20.30 hores es realitzarà la inauguració de la primera mostra, de la mà dels artistes Jesús Rodríguez, Oriol Freixa i Albert Lizarraga.

 

Edicions locals