La Setmana Sostenible i Segura arriba a Mollet diumenge amb una pedalada popular

L’acte començarà a les 10 hores a la plaça Major. En aquest marc, aquesta setmana l’Ajuntament ha adjudicat les obres per allargar el carril bici de l’avinguda Gaudí fins al barri de Lourdes

Amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat d'un nou concepte de mobilitat urbana, l'Ajuntament s'ha adherit, un any més, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. En aquest marc, diumenge arribarà una nova edició de la ja coneguda pedalada popular, que sortirà de la plaça Major a les 10 hores. L'acte es realitzarà de forma simultània en diferents municipis.

D'altra banda, l'Ajuntament ha adjudicat aquesta setmana les obres per allargar el carril bici de l'avinguda Gaudí fins al barri de Lourdes. En aquest sentit, l'obra, que començarà a finals de mes, s'emmarca dins les actuacions del govern municipal per millorar la mobilitat a la ciutat. L'actuació també compta amb un segon objectiu: conscienciar la ciutadania. Així, es crearà un tram de 550 metres que transcorrerà pel lateral de la riera de Lourdes fins al carrer de Juan Ramon Jiménez.

 

Edicions locals