Mollet acull la segona pedalada contra del canvi climàtic amb 133 participants

L’activitat, que va comptar amb la col·laboració del Club Ciclista Plana Lledó, s’emmarcava sota el lema “1km en bici evita 0,17 kgs de CO2"

Un recorregut de vuit quilòmetres en aproximadament una hora, creuant pràcticament tots els barris de Mollet. Aquesta és la descripció de la segona pedalada contra del canvi climàtic celebrada diumenge a la ciutat. L'activitat en bicicleta es va desenvolupar durant aproximadament una hora amb sortida des de la plaça Major, servint també de punt de trobada després del passeig. Un total de 133 participants es van aplegar el mati de diumenge per conèixer una mica més Mollet i així contribuir en la disminució d'emissions tòxiques al medi ambient.

El regidor de Mobilitat i Transport, Josep Estruch, explica que els objectius d'una trobada com aquesta són "elaborar un circuit lúdic apte per a totes les edats que permeti fer esport i alhora reduir el CO2 que llencem, així com sensibilitzar la gent respecte l'ús de la bicicleta a Espanya i Catalunya". En comparació amb altres països, nosaltres no utilitzem la bici, en la gran majoria, com a vehicle diari per fer el dia a dia i Estruch afirma que "el sistema actual de mobilitat és insostenible i la bicicleta és una bona alternativa".

La pedalada va comptar amb la col·laboració del Club Ciclista Plana Lledó. Al final de l'activitat es va sortejar una bicicleta de muntanya.

 

Edicions locals