La Bombeta celebra el segon any de vida amb gran afluència de públic

Dos anys serveixen per donar-se a conèixer i des de La Bombeta asseguren que "les activitats d'aquest segon aniversari serveixen com a mostra de tot allò que fem durant l'any; a més a més de l'oportunitat de presentar moltes de

L'Associació d'Art i Cultura La Bombeta va celebrar dissabte el segon any d'existència a la ciutat amb un seguit d'activitats, monòlegs, concerts i malabars, entre d'altres. Des de La Bombeta es defineixen com "associació d'art i cultura sense ànim de lucre que sorgeix amb la intenció d'atiar el foc associatiu, cultural i artístic del nostre poble i d'arreu". La celebració de l'aniversari va reflectir quina és la filosofia dels seus integrants i la voluntat "d'intercanviar inquietuds artístico-culturals" que demostren. Un dels organitzadors de l'esdeveniment, l'Alejandro Delgado, explica que "han estat dos anys de molta feina que han donat bons resultats". Durant el temps que La Bombeta porta en actiu "hem dut a terme una programació estable de divendres a diumenge, i hem rebut músics, humoristes, actors, etc.", esmenta Delgado.

Dos anys serveixen per donar-se a conèixer i des de La Bombeta asseguren que "les activitats d'aquest segon aniversari serveixen com a mostra de tot allò que fem durant l'any; a més a més de l'oportunitat de presentar moltes de les persones que col·laboren amb nosaltres". Aquells que assistissin dissabte a la seu de l'associació van poder gaudir de concerts, un dinar popular, un torneig de tennis taula, monòlegs i fins i tot d'una actuació dels Un Poko Chungo Clown. La Bombeta seguirà oferint activitats durant el proper mes d'octubre, mantenint la seva identitat i " l'oferta alternativa que omple el dèficit cultural i artístic que hi havia a Mollet", diu Delgado.

 

Edicions locals